Коптильні для риби
Коптильня для риби повинна відрізнятися від звичайної більш прямокутною формою, або прагнути до квадратної. Перевагу віддавайте тієї конструкції, яку рибу вам частіше вдається привозити з річки якщо ви рибалка. Як правило, сюди відноситься окунь, лящ, щука. Якщо ж ви купуєте рибу тільки в магазині, то це швидше за-все буде скумбрія. Під час копчення дуже важливо дотримуватися рекомендацію при якому шкіра риби не повинна торкатися стінок коптильні. В цьому місці вона почне підгоряти, виділяючи сильний дим, яким просочиться все м'ясо зробивши його гірким. При цьому збільшиться концентрація шкідливих речовин. У деяких людей схильних до алергії після прийому такої риби може з'явитися висип або піднятися температура.
Укладання риби відбувається «штабелями» в кілька рядів на одній решітці. Для збільшення щільності чергуйте напрямки голови і хвоста. Лящ більш об'ємна риба, тому для неї стане важливо забезпечити широкий обсяг внутрішнього простору коптильні гарячого копчення. Хижа риба довгаста, їй вже важлива довжина.
Вибираючи коптильню для риби зверніть увагу, що в характеристиках вказується два розміри. На картках товару це зовнішні розміри з урахуванням ручок для перенесення. Внутрішня камера будуть відрізнятися в меншу сторону на пару сантиметрів.
В інтернет-магазині Інлет ви можете купити коптильню для риби з доставкою в будь-яке відділення Нової пошти. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, які дають гарантію на свою продукцію. Після оформлення замовлення через кошик, де ви вкажіть адресу з контактною інформацією, незабаром з вами зв'яжеться менеджер для підтвердження відправки.