Коптильня з димогенератором Коптілов: 580х360х360, нерж 1.5 мм (Код: 1001083)

Коптильня з димогенератором Коптілов: 580х360х360, нерж 1.5 мм
Наявність: На складі
Доставимо за 2-5 днів
Коптилов Виробник: Коптилов
Товари від офіційного виробника або постачальника в Україні
Доставка "Новою поштою"

Перевезення по всій Україні

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів

7 366 грн

Особливість

Три режиму копчення: гарячий, напівгарячого, холодний

Наявність встановленого термометра для контролю температури

Велика висота для комфортного провесную копчення

Відстань між рядами полиць по 15 см

Товщина днища становить 3 мм для захисту від прогара від відкритого вогню


Опис

Дана коптильня від компанії «Коптілов» є універсальною. Конструкція дозволяє її використовувати для холодного копчення так і для гарячого, а також змішаного. Існує три типи приготування копчений:

Гарячий спосіб. На відкритому вогні домагаються температури 80-100 градусів всередині камери. Тріска перед цим викладається на дно невеликим шаром. Під дією спека починається повільне тління з утворенням диму.

Холодний спосіб. Залежно від рецепта підтримується температура орієнтовно 20-30 градусів без підігріву. Дим надходить від окремого димогенератора.

Напівгарячого спосіб. Використовується обидва методи при приготування ніжного м'яса. Наприклад, морепродуктів. Від зовнішнього джерела вогню коптильню нагрівають в діапазоні 30-60 градусів, а димогенератор просочує м'ясо ароматом.

Весь модельний ряд виконаний з харчової нержавіючої сталі. Вона стійка до різних миючих засобів для жиру, на основі кислот, і не викликає потемніння металу. Сама коптильня має довгий термін служби, а догляд за нею вимагає мінімальної кількості зусиль.

Димогенератор являє собою металевий бункер, в який засипається тріска. Знизу, через штуцер, до нього підводиться шланг від компактного компресора, який постійно подає повітря для підтримки тління. Дим виходить через іншу трубку, яка виведена в середину коптильні. У разі, якщо буде використовуватися тільки гаряче копчення, то вхідний отвір на корпусі закривають.


Характеристика димогенератора

  • Товщина нержавіючої сталі - 2 мм
  • Безперервне час роботи - 2-3 години
  • Регулювання подачі повітря - присутнє

Комплектація

Термометр - 1шт

Решітка для продуктів - 3шт

Гачки для підвішування продуктів - 7шт

Димогенератор для холодного копчення

Компресор і трубки для подачі повітря до димогенератора

Піддон для збору жиру

Набір вільхової тріски


Відео огляд

Характеристики коптильні
Вид продуктів

риба

м'ясо

сало

птиця

Гідрозатвор

з гідрозатвором

Тип кришки

доміком

Товщина матеріалу 1.5 мм
Ширина коптильні 360 мм
Довжина коптильні 360 мм
Висота коптильні 580 мм
Ширина внутрішньої камери 310 мм
Довжина внутрішньої камери 310 мм
Висота внутрішньої камери 500 мм
Кількість рівнів 3 рівня
Вага коптильні 15 кг
Матеріал Нержавіюча сталь
Форма Вертикальна
Конструкція Цілісна
Джерело диму Тріска, тирса
Джерело тепла Відкритий вогонь

Написати відгук

Разом з цим товаром цікавляться