Коптильня з димогенератором Коптілов: 580х360х360, нерж 1.5 мм (Код: 1001083)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Особливість
Три режиму копчення: гарячий, напівгарячого, холодний
Наявність встановленого термометра для контролю температури
Велика висота для комфортного провесную копчення
Відстань між рядами полиць по 15 см
Товщина днища становить 3 мм для захисту від прогара від відкритого вогню
Опис
Дана коптильня від компанії «Коптілов» є універсальною. Конструкція дозволяє її використовувати для холодного копчення так і для гарячого, а також змішаного. Існує три типи приготування копчений:
Гарячий спосіб. На відкритому вогні домагаються температури 80-100 градусів всередині камери. Тріска перед цим викладається на дно невеликим шаром. Під дією спека починається повільне тління з утворенням диму.
Холодний спосіб. Залежно від рецепта підтримується температура орієнтовно 20-30 градусів без підігріву. Дим надходить від окремого димогенератора.
Напівгарячого спосіб. Використовується обидва методи при приготування ніжного м'яса. Наприклад, морепродуктів. Від зовнішнього джерела вогню коптильню нагрівають в діапазоні 30-60 градусів, а димогенератор просочує м'ясо ароматом.
Весь модельний ряд виконаний з харчової нержавіючої сталі. Вона стійка до різних миючих засобів для жиру, на основі кислот, і не викликає потемніння металу. Сама коптильня має довгий термін служби, а догляд за нею вимагає мінімальної кількості зусиль.
Димогенератор являє собою металевий бункер, в який засипається тріска. Знизу, через штуцер, до нього підводиться шланг від компактного компресора, який постійно подає повітря для підтримки тління. Дим виходить через іншу трубку, яка виведена в середину коптильні. У разі, якщо буде використовуватися тільки гаряче копчення, то вхідний отвір на корпусі закривають.
Характеристика димогенератора
- Товщина нержавіючої сталі - 2 мм
- Безперервне час роботи - 2-3 години
- Регулювання подачі повітря - присутнє
Комплектація
Термометр - 1шт
Решітка для продуктів - 3шт
Гачки для підвішування продуктів - 7шт
Димогенератор для холодного копчення
Компресор і трубки для подачі повітря до димогенератора
Піддон для збору жиру
Набір вільхової тріски
Відео огляд
- Виробники Коптілен:
- Bondareff
- Smoke House
- Smokki House
- Коптілов
Характеристики коптильні | |
---|---|
Вид продуктів |
м'ясо сало птиця |
Гідрозатвор | |
Тип кришки | |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Ширина коптильні | 360 мм |
Довжина коптильні | 360 мм |
Висота коптильні | 580 мм |
Ширина внутрішньої камери | 310 мм |
Довжина внутрішньої камери | 310 мм |
Висота внутрішньої камери | 500 мм |
Кількість рівнів | 3 рівня |
Вага коптильні | 15 кг |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Форма | Вертикальна |
Конструкція | Цілісна |
Джерело диму | Тріска, тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |