Коптильня з нержавійки 3мм

Коптильня Коптілов: 500х300х350, з термометром, кришка домик, нерж 3 мм
3 295 грн
Ожидание 2-3 дня Код товару: 1001048
Особливість Кришка з гачками призначена для провесную копчення Велика ширина дозволить закладати велику рибу Поміщається на плиту з двома конфорками Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді Опис Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготов..
Коптильня Коптілов: 410х320х350, з термометром, кришка домик, нерж 3 мм
3 113 грн
Ожидание 2-3 дня Код товару: 1001047
Особливість Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала При невеликій ширині її висота, як у більших моделей Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді Зручна для зберігання та транспортування на природу Опис Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові..
Коптильня Коптілов: 530х320х450, з термометром, кришка домик, нерж 3 мм
3 631 грн
Ожидание 2-3 дня Код товару: 1001046
Особливість Збільшений обсяг кришки додає простору на верхньому ярусі Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді Опис Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з нер..
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Коптильні з нержавійки 3мм

Продовжити термін служби коптильні здатне збільшення товщини металу, з якого вона зроблена. Нержавіюча сталь сама по собі вважається жароміцним матеріалом. Щодо слабким місцем є зварний шов. На тонкому металі від зварювальника потрібен напрацьований досвід, щоб він вийшов рівномірним та герметичним навіть на сучасному обладнання. Коптильня з нержавіючої сталі 3 мм виходить дуже міцною. Її однаково можна використовувати на газовій плиті, нагрівати на багатті, перевозити з собою, не боячись залишити вм'ятину.

Гаряче копчення в холодну пору року має свої недоліки. Важко досягти рівномірного розподілу тепла по всьому об'єму. Сторона, на яку дме вітер гірше тримає температуру, вона там завжди менша. Складніше підтримувати заданий режим.

Додаткове збільшення товщених стін створює ефект казана. Для приготування в ньому потрібно зовсім небагато вогню. Маючи високу теплоємність, він його рівномірно віддає продукту з усіх боків. Подібним чином почне працювати дана коптильня, даючи відчутний комфорт із перевагами її власнику.