Опис
Харківська компанія Smokki House досить популярний виробник коптилень з чорного металу і нержавіючої сталі. Вона вигідно відрізняється низькими цінами на продукцію, що випускається, при високій якості її виробів.
Коптильня з нержавійки все частіше знаходить свого покупця серед міських жителів. ..
Опис
Харківська компанія Smokki House досить популярний виробник коптилень з чорного металу і нержавіючої сталі. Вона вигідно відрізняється низькими цінами на продукцію, що випускається, при високій якості її виробів.
Коптильня з нержавійки все частіше знаходить свого покупця серед міських жителів. ..
Опис
Харківська компанія Smokki House досить популярний виробник коптилень з чорного металу і нержавіючої сталі. Вона вигідно відрізняється низькими цінами на продукцію, що випускається, при високій якості її виробів.
Коптильня з нержавійки все частіше знаходить свого покупця серед міських жителів. ..
Особливість
Кришка з гачками призначена для провесную копчення
Велика ширина дозволить закладати велику рибу
Поміщається на плиту з двома конфорками
Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготов..
Особливість
Електронний термометр з можливістю вимірів до 100 градусів
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Жароміцна і корозійно-стійка нержавіюча сталь AISI 430
Лазерне різання металу забезпечує рівну геометрію конструкції
Опис
Компанія Акваградус спеціалізується на виробницт..
Особливість
Електронний термометр з можливістю вимірів до 100 градусів
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Жароміцна і корозійно-стійка нержавіюча сталь AISI 430
Лазерне різання металу забезпечує рівну геометрію конструкції
Опис
Компанія Акваградус спеціалізується на виробницт..
Особливість
Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала
При невеликій ширині її висота, як у більших моделей
Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді
Зручна для зберігання та транспортування на природу
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові..
Опис
Харківська компанія Smokki House досить популярний виробник коптилень з чорного металу і нержавіючої сталі. Вона вигідно відрізняється низькими цінами на продукцію, що випускається, при високій якості її виробів.
Коптильня з нержавійки все частіше знаходить свого покупця серед міських жителів. ..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Особливість
Кришка з гачками призначена для провесную копчення
Велика ширина дозволить закладати велику рибу
Поміщається на плиту з двома конфорками
Компроміс між довговічністю коптильної камери і її вагою
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товар..
Особливість
Підходить для періодичного копчення і для початківців
Низький вага і компактний розмір при місткому обсязі
Поміщається на плиту з двома конфорками
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з нержавіючої сталі ще з 2015 року. Перш за ..
Особливість
Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала
При невеликій ширині висота, як у крупніших моделей
Коптильна камера товщиною 2 мм підходить для багаття і готування на холоді
Зручна для зберігання та транспортування на природу
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Ха..
Коптильня з нержавіючої сталі виглядає дуже переконливо за рахунок своєї дзеркальної поверхні. Правда за нею потрібен ретельний догляд, так як якщо її після кожного використання не мити м'якою ганчіркою, дуже швидко обросте жиром з кіптявою. Взагалі, вона більше підходить для приготування не на відк..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Полегшити копчення для тих, хто тільки починає цим займатися зможе градусник. Дуже часто без досвіду не вдається дотримати температурний режим і м'ясо починає набувати гіркоту. Пов'язано це з тим, що під днищем занадто високий жар. Тирса зі стану повільного тління починають горіти, виділяючи при цьо..
Ще один представник коптилень з гідрозатворів чиї розміри дуже маленькі. Все-таки займатися копчення кожен день не будеш. Це скоріше подієвий захід як шашлики. Для невеликої родини з трьох-чотирьох чоловік її досить, щоб раз на кілька тижнів забити холодильник смакотою.У ній складно приготувати нера..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Для тих, хто не збирається повсякденно займатися копчення, цілком підійде коптильня невеликого розміру. Застосована нержавіюча сталь перешкоджає утворенню іржі, як це буває зі звичайним металом після першого разу використання. Блиск нержавійки надає естетичний вигляд. Тому її зберігати можна навіть ..
Розмір коптильні впливає на його місткість. У маленьких ви не зможете дозволити собі закоптити рибу середніх розмірів, розкласти свинячі реберця, зробити велике завантаження за один раз. Якщо у вас немає проблем з її зберіганням, то візьміть найбільш широку. Але враховуйте, що це позначиться на її в..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Якщо ви хочете готувати без обмежень не замислюючись, поміститься риба чи ні, то вибирайте довгу коптильню. На двох ярусах ви зможете розмістити свій улов хоч уздовж, хоч упоперек.Нержавіюча сталь полегшує догляд за нею. У місцях контакту з водою не буде утворюватися іржа. За допомогою спеціальних м..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Якщо ви боїтеся готувати перший раз в коптильні, то візьміть її з термометром. Він допомагає візуально оцінювати кількість жари. Нормальним вважається підтримання температури від 80 до 120 градусів. У разі великого полум'я тріска всередині почне горіти, виділяючи при цьому вже не дим, а кіптява. Він..
Опис
Харківська компанія Smokki House досить популярний виробник коптилень з чорного металу і нержавіючої сталі. Вона вигідно відрізняється низькими цінами на продукцію, що випускається, при високій якості її виробів.
Коптильня з нержавійки все частіше знаходить свого покупця серед міських жителів. ..
При виборі коптильні гарячого копчення, крім розмірів, звертають увагу на її разове завантаження. Для невеликих продуктів важлива корисна площа полиць. Чим їх більше, тим краще. Коли одна або дві курки займуть весь простір. У такій ситуації зайві полиці заважатимуть. Виробники запропонували покупцеві своє рішення.
Стандартна коптильня з нержавіючої сталі двоярусна. Обидві полиці можуть бути встановлені разом або використовуватися одна нижня. У моделях що передбачають розміщення на кришці гачків стійка може бути взагалі прибрана. На дні залишають жироприймач, що захищає тріску від попадання на неї соків, жиру. Вони не тільки зіпсують смак при горінні, але і є канцерогенними.
Зовнішній вигляд, конструкція ярусів, розмір осередків у своїй різні. Виходьте зі своїх уподобань, яка вам здасться зручнішою.