Особливість
Кришка з гачками призначена для провесную копчення
Велика ширина дозволить закладати велику рибу
Поміщається на плиту з двома конфорками
Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготов..
Особливість
Електронний термометр з можливістю вимірів до 100 градусів
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Жароміцна і корозійно-стійка нержавіюча сталь AISI 430
Лазерне різання металу забезпечує рівну геометрію конструкції
Опис
Компанія Акваградус спеціалізується на виробницт..
Особливість
Електронний термометр з можливістю вимірів до 100 градусів
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Жароміцна і корозійно-стійка нержавіюча сталь AISI 430
Лазерне різання металу забезпечує рівну геометрію конструкції
Опис
Компанія Акваградус спеціалізується на виробницт..
Особливість
Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала
При невеликій ширині її висота, як у більших моделей
Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді
Зручна для зберігання та транспортування на природу
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові..
Особливість
На кришці три перемички для підвішування продуктів на гачки
Збільшений обсяг кришки додає простору на верхньому ярусі
Три яруси для викладки продуктів, які будете коптити
Наявність встановленого термометра для контролю режиму копчення
Підходить не тільки для домашнього, але і комерційног..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Особливість
Кришка з гачками призначена для провесную копчення
Велика ширина дозволить закладати велику рибу
Поміщається на плиту з двома конфорками
Компроміс між довговічністю коптильної камери і її вагою
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товар..
Особливість
Підходить для періодичного копчення і для початківців
Низький вага і компактний розмір при місткому обсязі
Поміщається на плиту з двома конфорками
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з нержавіючої сталі ще з 2015 року. Перш за ..
Особливість
Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала
При невеликій ширині висота, як у крупніших моделей
Коптильна камера товщиною 2 мм підходить для багаття і готування на холоді
Зручна для зберігання та транспортування на природу
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Ха..
Полегшити копчення для тих, хто тільки починає цим займатися зможе градусник. Дуже часто без досвіду не вдається дотримати температурний режим і м'ясо починає набувати гіркоту. Пов'язано це з тим, що під днищем занадто високий жар. Тирса зі стану повільного тління починають горіти, виділяючи при цьо..
Для тих, хто не збирається повсякденно займатися копчення, цілком підійде коптильня невеликого розміру. Застосована нержавіюча сталь перешкоджає утворенню іржі, як це буває зі звичайним металом після першого разу використання. Блиск нержавійки надає естетичний вигляд. Тому її зберігати можна навіть ..
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широ..
Якщо ви боїтеся готувати перший раз в коптильні, то візьміть її з термометром. Він допомагає візуально оцінювати кількість жари. Нормальним вважається підтримання температури від 80 до 120 градусів. У разі великого полум'я тріска всередині почне горіти, виділяючи при цьому вже не дим, а кіптява. Він..
Особливість
Три режиму копчення: гарячий, напівгарячого, холодний
Наявність встановленого термометра для контролю температури
Наявність в кришці направляючої для підвісної копчення
Опис
Дана коптильня від компанії «Коптілов» є універсальною. Конструкція дозволяє її використовувати для холодного коп..
Особливість
Три режиму копчення: гарячий, напівгарячого, холодний
Кришка будиночком із збільшеною висотою і трьома напрямними для гачків
Три рівня решіток для великого разового завантаження продуктів
Наявність встановленого термометра для контролю температури
Опис
Дана коптильня від компанії «Копті..
Особливість
Три режиму копчення: гарячий, напівгарячого, холодний
Наявність встановленого термометра для контролю температури
Велика висота для комфортного провесную копчення
Відстань між рядами полиць по 15 см
Товщина днища становить 3 мм для захисту від прогара від відкритого вогню
Опис
Дана копт..
Особливість
Розмір коптильні оптимальний для птиці, м'яса і сала
При невеликій ширині її висота, як у крупніших моделей
Для нагріву камери буде потрібно невелике джерело тепла
Зручна для зберігання та транспортування на природу
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займаєть..
Особливість
Три яруси для викладки продуктів замість звичайних двох
Підійде для риби і інших дрібних продуктів у великій кількості
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Компактний розмір для зручного транспортування і готування вдома
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована..
Особливість
Кришка з гачками призначена для провесного копчення
Велика ширина дозволить закладати велику рибу
Поміщається на плиту з двома конфорками
Невелика вага коптильні в зборі
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з нержавіючої сталі щ..
Особливість
Збільшений обсяг кришки додає простору на верхньому ярусі
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Легка вага коптильні при її великих розмірах
Товщина металу достатня для готування на багатті
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається ви..
Особливість
Збільшений обсяг кришки додає простору на верхньому ярусі
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Товщина металу достатня для готування на багатті і стійка до прогорання
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з ..
Особливість
Збільшений обсяг кришки додає простору на верхньому ярусі
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Сталь товщиною 3 мм дуже довговічна і добре зберігає тепло на холоді
Опис
Виробнича компанія Коптілов розташована в місті Харкові і займається виготовленням товарів з нер..
Особливість
Універсальний стелажа для горизонтального і вертикального розміщення
Є можливість змінювати кількість ярусів і відстань між ними
Відстань між рядами полиць по 15 см
Провесную копчення на гачках для підвішування великої риби, довгого сала
Наявність термометра для контролю температури всер..
Показано з 1 по 23 із 23 (всього 1 сторінок)
Коптильні з нержавіки з термометром
Копчення, як і будь-який інший вид кулінарії, вимагає дотримання певних умов, за яких продукт вийде соковитим, ароматним і з приємним смаком. Частою ситуацією, з якою може зіткнутися власник коптильні-початківець при гарячому копченні, є перетримка. Підвищений рівень концентрації диму і температура вище необхідної залишає сильну гіркоту в продукті. До того ж колір із золотистого виходить темно-коричневий. Гастрономічні якості одержаних копченостей вкрай низькі.
Вирішити цю проблему можна встановленням градусника. Коптильня з нержавіючої сталі з термометром більш зручна у використанні. Деякі виробники встановлюють його відразу, в інших можна замовити установку за додаткову плату. Вказується дана інформація в описі кожної моделі в розділі комплектація.
Гаряче копчення відбувається за температури від 60 до 100 градусів. Ніжні сорти м'яса, такі як риба, готуються 20 хвилин при 60 градусах. Як тільки її буде досягнуто, коптильню прибирають з вогню. Зазначимо, що інтенсивність вогню має значення. Не можна робити під дном великий вогонь. Тріска відразу ж почне інтенсивно тліти. Диму стане дуже багато чого м'ясо зіпсується. Температура має плавно набиратися. Попередньо проварені продукти потребують 60-80 градусів. Сира свинина 90-100 градусів протягом години для термообробки.
Купити коптильню з нержавіючої сталі з термометром від виробника можна на нашому сайті. Асортимент відрізняється високою якістю збирання. Доставка по всій території України.