Коптильня Smokki House: 450х250х250, кришка плоска, сталь 1 мм (Код: 1001050)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Особливість
Легка вага і компактний розмір для нечастого використання
Невелика вартість
Опис
Коптильні гарячого копчення зі звичайної сталі користуються великою популярністю, незважаючи на їх основний недолік. Полягає він в схильності металу швидко іржавіти. Особливо в жолобі гідрозатвора, де присутня під час готування вода. У той же час вони в три рази дешевше за нержавіючу сталь. Це їх робить дуже привабливими для покупця. Таку коптильню може собі дозволити родина з невеликим достатком або, коли є бажання спробувати продукцію власного копчення без великих фінансових витрат. При належному зберігання та використанні звичайна сталь послужить вам багато років.
Коптильні бувають з металу різної товщини. Вибирати необхідно від умов, де ви збираєтеся їй найчастіше користуватися.
1мм - хороший варіант для використання всередині приміщень і в теплу погоду на вулиці. Не підходить для готування на великому багатті. Полум'я може деформувати коптильню або досить швидко її пропалити.
1.5мм - підходить для будь-яких температурних умов і джерел тепла.
2 мм - добре розподіляє і зберігає тепло всередині коптильної камери. Умови використання також широкі. З недоліків можна відзначити вагу більше 10 кг.
Коптильні великого розміру чутливі до товщини металу в зимові сезони з наявністю вітру. Відбуваються великі температурні втрати. Це може створити певний дискомфорт при тривалій підтримці певної температури. У приміщення цей параметр особливого значення не має.
Компанія Smokki-House зарекомендувала себе як виробник коптилень за доступною ціною. В асортименті представлений великий вибір розмірів для будь-яких вподобань.
Для приготування цілої курки вагою близько 2-2.2 кг досить висоти всередині камери 20 см і ширини 20-23 см. Для цього її укладають на нижній ярус, а верхній прибирають. Крила підтискають, щоб вони не торкалися стінок.
Плюси і мінуси коптильні Smokki House
Невелика вага для транспортування
Прийнятна місткість для готування на одну сім'ю
Плоска кришка при зберіганні і перевезенні займає менше місця
Недорогий варіант для нечастого копчення
Поміщається по ширині на кухонну плиту
З плоскої кришки може капати конденсат на продукти
Для боротьби з конденсатом підкладають фольгу або нахиляють коптильню
Бажано використовувати на газовій плиті або вугіллі, але не на багатті
Бічні ручки основного ящика будуть врізатися в руки при перенесенні
Комплектація
Решітка - 2шт
Піддон - 1шт
- Популярні категорії:
- коптильня
- коптильня з нержавіючої сталі
- коптильня гарячого копчення
- коптильня холодного копчення
- Виробники Коптілен:
- Smokki-House
- Smokehouse
- Bondareff
- Коптилов
Характеристики коптильні | |
---|---|
Вид продуктів | Для риби, м'яса, птиці, сала |
Гідрозатвор | З гідрозатвором |
Копчення | Домашня |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Ширина коптильні | 450 мм |
Довжина коптильні | 250 мм |
Висота коптильні | 250 мм |
Ширина внутрішньої камери | 400 мм |
Довжина внутрішньої камери | 200 мм |
Висота внутрішньої камери | 200 мм |
Підвішування | Відсутній |
Разове завантаження | До 4 кг |
Кількість рівнів | 2 рівня |
Вага коптильні | 7 кг |
Матеріал | Сталь |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Тип копчення | Гаряче |
Тип коптильні | Деревина |
Джерело диму | Тріска, тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Країна виробник | Україна |