Коптильня Smokki House: 520х320х350, кришка будиночок, сталь 1 мм (Код: 1001053)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Особливість
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Невелика вага і великий обсяг коптильної камери
Відмінний варіант для готування в приміщення і на вулиці без сильного вітру
Опис
Коптильні гарячого копчення зі звичайної сталі користуються великою популярністю, незважаючи на їх основний недолік. Полягає він в схильності металу швидко іржавіти. Особливо в жолобі гідрозатвора, де присутня під час готування вода. У той же час вони в три рази дешевше за нержавіючу сталь. Це їх робить дуже привабливими для покупця. Таку коптильню може собі дозволити родина з невеликим достатком або, коли є бажання спробувати продукцію власного копчення без великих фінансових витрат. При належному зберігання та використанні звичайна сталь послужить вам багато років.
Коптильні бувають з металу різної товщини. Вибирати необхідно від умов, де ви збираєтеся їй найчастіше користуватися.
1мм - хороший варіант для використання всередині приміщень і в теплу погоду на вулиці. Не підходить для готування на великому багатті. Полум'я може деформувати коптильню або досить швидко її пропалити.
1.5мм - підходить для будь-яких температурних умов і джерел тепла.
2 мм - добре розподіляє і зберігає тепло всередині коптильної камери. Умови використання також широкі. З недоліків можна відзначити вагу більше 10 кг.
Коптильні великого розміру чутливі до товщини металу в зимові сезони з наявністю вітру. Відбуваються великі температурні втрати. Це може створити певний дискомфорт при тривалій підтримці певної температури. У приміщення цей параметр особливого значення не має.
Компанія Smokki-House зарекомендувала себе як виробник коптилень за доступною ціною. В асортименті представлений великий вибір розмірів для будь-яких вподобань.
Для приготування цілої курки вагою близько 2-2.2 кг досить висоти всередині камери 20 см і ширини 20-23 см. Для цього її укладають на нижній ярус, а верхній прибирають. Крила підтискають, щоб вони не торкалися стінок.
Плюси і мінуси коптильні Smokki House
Великий розмір всередині коптильної камери, в яку можна завантажити багато продукції
Зменшення ваги за рахунок утоньшення товщини металу з якого вона зроблена
Небажано під нею розводити великий жар від відкритого вогню
Відсутність в комплекті в якості подарунка тріски і шлангів
Комплектація
Решітка - 2шт
Піддон - 1шт
Гачки - 4шт
- Популярні категорії:
- коптильня
- коптильня з нержавіючої сталі
- коптильня гарячого копчення
- коптильня холодного копчення
- Виробники Коптілен:
- Smokki-House
- Smokehouse
- Bondareff
- Коптилов
Характеристики коптильні | |
---|---|
Вид продуктів | Для риби, м'яса, птиці, сала |
Гідрозатвор | З гідрозатвором |
Копчення | Домашня |
Об `єм | Велика |
Тип кришки | Будиночком |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Ширина коптильні | 520 мм |
Довжина коптильні | 320 мм |
Висота коптильні | 350 мм |
Ширина внутрішньої камери | 470 мм |
Довжина внутрішньої камери | 270 мм |
Висота внутрішньої камери | 300 мм |
Підвішування | 4 гачка |
Разове завантаження | До 8 кг |
Кількість рівнів | 2 рівня |
Вага коптильні | 12 кг |
Матеріал | Сталь |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Тип копчення | Гаряче |
Тип коптильні | Деревина |
Джерело диму | Тріска, тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Країна виробник | Україна |