Тріска букова для копчення

Тріска Bondareff букова 0.4кг
30 грн
На складі Код товару: 1002025
Букова тріска не така популярна, як інші види, але вона також застосовується в холодному або при гарячому копченні. Коли потрібно продукту надати красивий золотисто-коричневий колір, але при цьому не перебити його смаку, то бук незамінний. Фруктові дерева дають гіркуватість. В цьому випадку його не ..
Тріска Smoke-House букова 0.4кг
30 грн
На складі Код товару: 1002031
Для ніжних видів м'яса, сирів та замаринованих продуктів сильний аромат диму може зіпсувати природний смак. Для цих цілей застосовує тріску з бука. Вона забезпечує поверхні темний колір, а ось присмак копчення не буде перебивати решту ноток. Ви можете міксувати тирсу в різних пропорціях залежно від..
Тріска Smokki-House букова 1кг
45 грн
На складі Код товару: 1002014
Поряд з вільхою та черешнею застосовується для копчення тріска бука. Її відрізняє слабкий запах диму, але забезпечує гарний колір. Фруктові дерева мають різні властивості, але поєднує їх кислуватий присмак. Не до всіх блюд він підходить. Низка виробників готують продукцію виключно на ній. Ви можете..
Тріска Коптілов букова 1кг
50 грн
На складі Код товару: 1002020
У наборі для копчення може бути букова тріска. Деяким вона може здатися слабкою, але є низка продуктів, де її застосування виправдане. Сильний запах від тління забиває смак маринаду чи самого продукту. Щоб їх зберегти, але при цьому не втрачати колір підійде цей вид деревини. Ви можете міксувати ти..
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Тріска для копчення бук

Букова тріска – відрізняється від інших порід ледь помітним димом, який незначно впливає на продукти. При цьому забезпечує золотистий колір. Нею користуються, коли небажано перебивати природний смак, лише надати невелику ноту копчення. Це може бути сири, морепродукти, філована риба. Через високу щільність волокон дерева з мінімальною наявністю смол може використовуватись при тривалому копченні. Витрата при цьому економна. У поєднання з іншими видами тирси виходять цікаві аромати. Зазначимо, що вони повинні бути присутніми в невеликій кількості у складі суміші.