Тріска дубова для копчення

Тріска Smokki-House дубова 1кг
45 грн
На складі Код товару: 1002015
Щоб отримати насичений смак і темний колір, при копченні необхідна дубова тріска. Її дим має сильні проникні властивості. Застосовують його переважно з м'ясом. При використанні дуба треба бути обережним і дотримуватися температури, що рекомендується, при гарячому копченні. Можна легко зіпсувати всю..
Тріска Коптілов дубова 1кг
50 грн
На складі Код товару: 1002019
Підсилити смак копчених продуктів може тріска з дуба. Найкраще використовувати її при приготуванні м'яса жирних сортів. Дуб при тлінні створює дим високої густини. При використанні дуба треба бути обережним і дотримуватися температури, що рекомендується, при гарячому копченні. Можна легко зіпсувати..
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Тріска для копчення дуб

Тріска дуба - має більш глибокий проникаючий дим при тлінні її деревини. Її використання бажано при копченні жирних та щільних сортів м'яса. Ця деревина поєднується з салом, свининою, яловичиною, бараниною. З її допомогою можна одержати красивий темно-коричневий колір. Користуватися цим видом тріски краще, маючи хоча б невеликий досвід. Не зайвою є наявність термометра. Недотримання температурного режиму призведе до появи гіркоти, кислого смаку. Сам вогонь під дном потрібно тримати на невеликому рівні. Інтенсивне нагрівання багаторазово збільшить концентрацію диму. Дуб добре поєднується з вільхою, додається в невеликій кількості до фруктової тирси.