Тріска Bondareff яблуня 0.4кг (Код: 1002030)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Кращий смак копченості набувають, коли беруть кілька порід деревини. Одна з них служить для глибоко проникнення диму, або для більш вираженого смаку в щільних сортах м'яса, друга - насичує ароматом. Фруктові дерева, такі як яблоко, створюють відмінний букет. Нею часто користуються в домашніх умовах. Крім того, коптять і на чистій яблоні. Це може бути курка, кролик, овочі і фрукти, сир, морепродукти. Їм не потрібна висока концентрація диму, яка заб'є натуральну ароматику. У той же час ви отримаєте гарний світло-коричневий відтінок.
Переваги:
Підходить для копчення відвареного м'яса, коли важлива вже не температура в коптильні, а тривалість при невисокій температурі
Дим одержуваний від яблуневої тріски не перебивати смаки і запахи, отримані від спецій при мариновці
На основі яблука можна коптити багато продукції без жирових прошарків
Досить складно даною деревиною отримати гіркоту і кислий присмак