Тріска черешні для копчення

Тріска Bondareff черешня 0.4кг
75 грн
На складі Код товару: 1002029
У домашньому копченні прийнято експериментувати з різними породами дерев в пошуках найкращого поєднання ароматів. Якщо вільха або бук призначені для проникнення диму вглиб, то фруктові дерева створюють прекрасний смак. Перше місце тут займає тріска з черешні. Хто хоч раз пиляв її в саду, знає який з..
Тріска Smoke-House черешня 0.4кг
30 грн
На складі Код товару: 1002033
У домашньому копченні прийнято експериментувати з різними породами дерев в пошуках найкращого поєднання ароматів. Якщо вільха або бук призначені для проникнення диму вглиб, то фруктові дерева створюють прекрасний смак. Перше місце тут займає тріска з черешні. Хто хоч раз пиляв її в саду, знає який з..
Тріска Smokki-House черешня 0.5кг
45 грн
На складі Код товару: 1002016
У домашньому копченні прийнято експериментувати з різними породами дерев в пошуках найкращого поєднання ароматів. Якщо вільха або бук призначені для проникнення диму вглиб, то фруктові дерева створюють прекрасний смак. Перше місце тут займає тріска з черешні. Хто хоч раз пиляв її в саду, знає який з..
Тріска Коптілов черешня 1кг
70 грн
На складі Код товару: 1002022
У домашньому копченні прийнято експериментувати з різними породами дерев в пошуках найкращого поєднання ароматів. Якщо вільха або бук призначені для проникнення диму вглиб, то фруктові дерева створюють прекрасний смак. Перше місце тут займає тріска з черешні. Хто хоч раз пиляв її в саду, знає який з..
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Тріска для копчення черешня

Тріска черешні – покращує смакові якості ніжного м'яса. На її основі можна приготувати птицю, кролю, морепродукти, закоптити сир та овочі. Ще вона покращує зовнішній вигляд продукту. На поверхні утворюється більш золотистий колір проти іншими породами. Фруктові дерева мають кращі гастрономічні властивості. Може використовуватися при гарячому і холодних способах копчення. Фасування призначене для домашнього використання. На одну закладку йде приблизно півтори жмені. Черешня за бажанням комбінується з вільхою.