Тріска вільхова для копчення

Тріска Bondareff вільхова 0.4кг
30 грн
На складі Код товару: 1002027
Досвідчені і початківці кулінарії найчастіше користуються при приготуванні продукції вільховою тріскою. Вона повністю відповідає всім вимогам, віддаючи через дим приємний присмак з ледь відчутною гірчинкою для пікантності. Вільха не містить в своєму складі домішок, смол, дубильних речовин, є екологі..
Тріска Smoke-House вільхова 0.4кг
30 грн
На складі Код товару: 1002032
Досвідчені і початківці кулінарії найчастіше користуються при приготуванні продукції вільховою тріскою. Вона повністю відповідає всім вимогам, віддаючи через дим приємний присмак з ледь відчутною гірчинкою для пікантності. Вільха не містить в своєму складі домішок, смол, дубильних речовин, є екологі..
Тріска Smokki-House вільхова 1кг
45 грн
На складі Код товару: 1002013
Досвідчені і початківці кулінарії найчастіше користуються при приготуванні продукції вільховою тріскою. Вона повністю відповідає всім вимогам, віддаючи через дим приємний присмак з ледь відчутною гірчинкою для пікантності. Вільха не містить в своєму складі домішок, смол, дубильних речовин, є екологі..
Тріска Коптілов вільхова 1кг
50 грн
На складі Код товару: 1002018
Досвідчені і початківці кулінарії найчастіше користуються при приготуванні продукції вільховою тріскою. Вона повністю відповідає всім вимогам, віддаючи через дим приємний присмак з ледь відчутною гірчинкою для пікантності. Вільха не містить в своєму складі домішок, смол, дубильних речовин, є екологі..
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Тріска вільхи для копчення

Вільхова тріска вважається основною деревиною при холодному і гарячому способі копчення. Вона підходить для всіх видів м'яса, курки, риби, морепродуктів, сирів, овочів та фруктів. Вільха відрізняється м'яким і в той же час насиченим смаком диму, та добре проникає вглиб продукту.

Розмір фракції зазвичай становить в пакеті 6-12 мм. Якщо вибирати дрібнішу, то це вже вважається тирсою. Така деревина погано тліє, але при цьому можливе різке загоряння. Для димогенераторів вона також не підходить. У бункері щільно злежується, перешкоджає проходженню повітря, може зависати. Більш велику вільхову тріску буде складніше розпалити. Для цього потрібен вогонь більшої інтенсивності, через який порушиться температурний режим копчення. М'ясо вийде з неприємною гіркотою.

Вільхову тріску для гарячого копчення рівномірно розподіляють по дну, щоб не торкалася жирозбірника. Якщо процес копчення відбувається на газовій плиті, то вільху ділять дві купки над конфорками. На одну таку купку потрібно жменя однієї руки без верхівки. Ми не рекомендуємо попередньо замочувати тріску з вільхи. Високий рівень вологості всередині коптильні перешкоджає проникненню диму. Навпаки, найкращий результат виходить при попередньому просушуванні м'яса після маринівки.

Вільха поєднується з іншими видами дерев. Її можна комбінувати з яблуком, сливою, вишнею, черешнею. Для яловичини створюють мікс із невеликою кількістю дуба.