Тріска вишні для копчення
65 грн
На складі Код товару: 1002026
Вишнева тріска вважається хорошим доповненням до основних видів дерев. Незважаючи на те, що в ній відсутня власний насичений присмак, вона відчутно розширює гастрономічні якості продукції. Вишню часто додають при копченні ніжного м'яса без грубих і жирних волокон. Крім того, вишню можна поєднувати з..
70 грн
На складі Код товару: 1002024
Вишнева тріска вважається хорошим доповненням до основних видів дерев. Незважаючи на те, що в ній відсутня власний насичений присмак, вона відчутно розширює гастрономічні якості продукції. Вишню часто додають при копченні ніжного м'яса без грубих і жирних волокон. Крім того, вишню можна поєднувати з..
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)
- Популярні запити:
- букова тріска
Тріска для копчення вишня
Тріска вишні – є другою за популярністю для гарячого та холодного копчення. При тлінні вона виділяє м'якіший дим, який підійде для ніжних м'ясних виробів. Так краще зберігається природний аромат та смакові якості продукту. Деякі відзначають невелику присутність кісточки чи кислинки. Також вона залишає більше золотистого кольору на поверхні. Може використовуватися самостійно, і у складі інших порід дерева.