Коптильні з нержавійки

Для отримання по-справжньому смачних страв «з димком» варто неодмінно купити якісну коптильню з нержавійки. Цей пристрій стане чудовим помічником не тільки при виїздах на природу, а й на дачній або присадибній ділянці.
У нашому інтернет-магазині можна придбати коптильню з нержавійки за вигідною ціною при високій якості її складання.


Різновиди методів копчення

Приготування їжі за допомогою компактної коптильні з нержавійки здійснюється методом гарячого копчення. Мається на увазі приготування при температурі в діапазоні приблизно від 80 до 100 градусів. У такому режимі страви готуються досить швидко, т. Е. Процес копчення буде займати максимум 40-50 хвилин. Для цього її розміщують над відкритим вогнем, всередину насипають невелику кількість тріски. Через час тирса почнуть потроху тліти, виділяючи поступово дим.
А ось метод холодного копчення залишається недоступним для більшості людей через свою технологічної складності. При холодному копченні необхідно кілька днів стабільно підтримувати температуру в 20-25 градусів при якій почне відбуватися процес зневоднення з просоченням коптильним димом. Конструкція коптильні в рази складніше. Більш того, коптильня не може бути портативної. Її обов'язково потрібно будувати в стаціонарному вигляді на вулиці.

Як правильно вибрати коптильню?

Переносна коптильня з нержавіючої сталі - міцний продукт, здатний служити вам довгі роки. Насамперед, вибираючи коптильню, необхідно звернути увагу на товщину стінок і якість матеріалу, з якого виконана. І звичайно ж на геометричну рівність.
Товщина стінок повинна складати 1.5 - 2 міліметри. Щодо них є проста закономірність: чим вони товщі, тим більша опірність відкритого вогню, що викликає згодом прогар, і рівномірніше розподіляється температура. Не варто купувати тонкостінні моделі, де параметр товщини менше зазначених. Часто це моделі зі сталі 1 мм. Вони призначені в основному для використання в домашніх умовах на газовій плиті з зручно контрольованим жаром конфорки.
При виборі розмірів і форми треба розуміти, що ви частіше будете готувати. Так широкі коптильні краще підходять при приготуванні риби, ковбас. Всього того, що має певну довжину. А ось більш квадратні краще при копченні м'яса, птиці. Але не потрібно сліпо гнатися за розміром. Два рівня полиць дозволять завантажити до 4-5 кг сирих продуктів.

Які продукти можна готувати в коптильні?

Список досить широкий, при цьому він обмежений тільки вашою фантазією. Наприклад, для копчення відмінно підходь:
  • м'ясо;
  • сало;
  • риба;
  • креветки;
  • твердий сир;
  • різні види овочів і багато іншого.
Дуже багато рецептів з порадами можна знайти в інтернеті, часто навіть найнесподіваніших. Єдине, якщо у вас немає абсолютно ніякого досвіду потренуйтесь на простих стравах. Так, таке трапляється. Треба навчитися правильно підтримувати температуру. Більша полум'я саме спалить тріску утворивши гіркий дим. Краще почекати зайвих 10-20 хвилин на ледь палаючих дровах.
Відразу як дістанете копченості ви не відчуєте того смаку, яке воно набуде через кілька годин як відлежеться. Він абсолютно зміниться. Скрізь треба чекати, але це золоте правило кулінарії.

Готуйте смачно і отримуйте від процесу забезпечення!
Коптильня Smoke-House: 300х300х250, з термометром, домик, нерж 1.5 мм
1380грн.
На складі Модель: 01001028
У господарстві згодиться все. Особливо коли справа стосується кулінарії. Приготування делікатесів в домашніх умовах не завжди складний процес. Так, наприклад, займатися копченням можна самостійно. Все, що для цього потрібно - коптильня, багаття і бажання. Можете повірити, виходить смачніше шашлику.У..
Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка плоска, нержавіюча сталь 1.5 мм
1860грн.
На складі Модель: 01001001
Коптильня з нержавіючої сталі виглядає дуже переконливо за рахунок своєї дзеркальної поверхні. Правда за нею потрібен ретельний догляд, так як якщо її після кожного використання не мити м'якою ганчіркою, дуже швидко обросте жиром з кіптявою. Взагалі, вона більше підходить для приготування не на відк..
Коптильня Smoke-House: 300x300x250, кришка домик, нерж 1.5 мм
1180грн.
На складі Модель: 01001025
Компактна коптильня з нержавіючої сталі підійде для міських жителів і тим, хто не особливо часто збирається займатися копчення. Так само її перевага розміру дозволяє брати з собою на природу. Вона не займе багато місця в автомобільному багажнику. Відразу після улову рибу можна приготувати за півгоди..
Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка домик, нерж 1.5 мм
1570грн.
На складі Модель: 01001024
Коптильні, що поєднують в собі нержавіючу сталь і кришку будиночком, вважаються найбільш кращими з точки зору естетики і функціонального використання. Не останнє місце займають внутрішні розміри. Більш витягнута ширина в формі прямокутника дозволить розміщувати в ній вже велику рибу, таких як лящі, ..
Коптильня Smoke-House: 400х300х280, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
1460грн.
На складі Модель: 01001018
Розмір коптильні впливає на його місткість. У маленьких ви не зможете дозволити собі закоптити рибу середніх розмірів, розкласти свинячі реберця, зробити велике завантаження за один раз. Якщо у вас немає проблем з її зберіганням, то візьміть найбільш широку. Але враховуйте, що це позначиться на її в..
Коптильня Smoke-House: 520x300x310, кришка домик, нерж 1.5 мм
1920грн.
На складі Модель: 01001023
Кришка будиночком набирає популярність серед цінителів якісних виробів. Проблема стікання конденсату цілком вирішувана. Досить зверху на м'ясо покласти лист харчової фольги, зігнутою в сферичну форму, або нахилити коптильню на один бік. Але замінивши пласку кришку вам більше не потрібно буде замислю..
Коптильня Smoke-House: 300х300х200, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
1130грн.
На складі Модель: 01001019
Ще один представник коптилень з гідрозатворів чиї розміри дуже маленькі. Все-таки займатися копчення кожен день не будеш. Це скоріше подієвий захід як шашлики. Для невеликої родини з трьох-чотирьох чоловік її досить, щоб раз на кілька тижнів забити холодильник смакотою.У ній складно приготувати нера..
Коптильня Smoke-House: 400х300х310, з термометром, домик, нерж 1.5 мм
1770грн.
На складі Модель: 01001027
При своїх відносно невеликих розмірах ця коптильня стане хорошим доповненням до рибацькому, туристичного або шашлична спорядження. Її можна брати з собою на різні поїздки на природу. В умовах риболовлі з декількома ночівлями в літній період обробка риби обов'язкова, інакше від спеки вона швидко зіпс..
Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
1969грн.
На складі Модель: 01001020
Якщо ви боїтеся готувати перший раз в коптильні, то візьміть її з термометром. Він допомагає візуально оцінювати кількість жари. Нормальним вважається підтримання температури від 80 до 120 градусів. У разі великого полум'я тріска всередині почне горіти, виділяючи при цьому вже не дим, а кіптява. Він..
Коптильня Smoke-House: 400х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
1659грн.
На складі Модель: 01001021
Для тих, хто не збирається повсякденно займатися копчення, цілком підійде коптильня невеликого розміру. Застосована нержавіюча сталь перешкоджає утворенню іржі, як це буває зі звичайним металом після першого разу використання. Блиск нержавійки надає естетичний вигляд. Тому її зберігати можна навіть ..
Коптильня Smoke-House: 520x300x310, з термометром, домик, нерж 1.5 мм
2120грн.
На складі Модель: 01001026
Найбільша коптильня в модельному ряді виробника Smoke-House. В її кришку вбудований термометр, який дозволяє контролювати процес копчення. Це буває дуже корисно в тих випадках, коли треба постійно відволікатися на сторонні речі. Зменшення або збільшення інтенсивності спека зіпсує смак продукту. Якщо..
Коптильня Smoke-House: 300х300х200, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
1329грн.
На складі Модель: 01001022
Полегшити копчення для тих, хто тільки починає цим займатися зможе градусник. Дуже часто без досвіду не вдається дотримати температурний режим і м'ясо починає набувати гіркоту. Пов'язано це з тим, що під днищем занадто високий жар. Тирса зі стану повільного тління починають горіти, виділяючи при цьо..
Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
1770грн.
На складі Модель: 01001017
Якщо ви хочете готувати без обмежень не замислюючись, поміститься риба чи ні, то вибирайте довгу коптильню. На двох ярусах ви зможете розмістити свій улов хоч уздовж, хоч упоперек.Нержавіюча сталь полегшує догляд за нею. У місцях контакту з водою не буде утворюватися іржа. За допомогою спеціальних м..
Показано з 1 по 13 із 13 (всього 1 сторінок)