Коптильня Bondareff: 520х350х300, з термометром, домик, нерж 1.5 мм (Код: 1001032)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Особливість
Електронний термометр з можливістю вимірів до 100 градусів
Кришка має вбудований кронштейн з гачками для підвішування
Жароміцна і корозійно-стійка нержавіюча сталь AISI 430
Лазерне різання металу забезпечує рівну геометрію конструкції
Опис
Компанія Акваградус спеціалізується на виробництві різних товарів з нержавіючої сталі. У їх розпорядження сучасне високоточне обладнання, що дозволяє створювати вироби преміальної якості та складності. Розташовується в місті Харкові.
Коптильні з нержавіючої сталі все більше витісняють звичайний метал, незважаючи на 3 кратну різницю у вартості. Даний вид матеріалу більш практичний при використанні та зберіганні, а також у догляді після копчення. Застосування гідрозатвора, який попередньо заповнюється водою, перешкоджає виходу диму від тліючої тріски. Весь він виходить зі штуцера. У домашніх умовах на нього одним кінцем одягається шланг, а іншим - просовується в вікно або вентиляцію. Звичайно, в приміщення все одно буде присутній запах, який з'являється від води, що випаровується разом з сажею. Його можна вивітрити буквально за пів години, та й запах свіжих копченостей буде куди сильніше.
Кришка в формі будиночка дає можливість конденсату не затримуючись стікати в жолоб. Таким чином на продуктах не з'являться чорні плями з гірким присмаком. Продумано і розміщення димового патрубка. Він зрушать максимально до краю. З нього аналогічним чином капає конденсат, що утворився від охолодження пара всередині шланга.
На окрему увагу заслуговує термометр. Гаряче копчення не буває вище 100 градусів. Деякі виробники ставлять механічні, які починають міряти тільки від 50, а закінчують 350. Електронний дозволяє більш точно заміряти температуру всередині камери. Ще важливо стежити за тим, як швидко набирається температура. При сильному тлінні дим стає занадто концентрованим. Це робить продукцію неїстівною. У гачках на кришці частої потреби немає, але, наприклад, відрізки сала в формі листа краще підвішувати вертикально. Як доповнення буде не зайвим.
Кому потрібна така коптильня? Відмінно підійде на подарунок чоловікові, який захоплюється кулінарією або відпочинком на природі. Також для себе, якщо ви любите гарні речі.
Товщина нержавійки 1.5 міліметра. При уявній тонкощі метал жароміцний. Виробник дає гарантію на 5 років, а заявлена довговічність не менше 10 років.
Плюси і мінуси коптильні Bondareff
Унікальний зовнішній вигляд
Висока якість виготовлення
Повна комплектація для старту копчення
Градусник з правильним діапазоном вимірювань
Ніжки другого ярусу не віднімають місце у першого
Штуцер для виходу диму розташований у краю
Підходить для використання на вулиці
У квартирі займає багато місця
Градусник має затримку близько 0,5-1 хвилини
Чи не призначена для установки димогенератора
В наявності немає аксесуарів: сумки, підставки і т.д.
Комплектація
Решітка - 2шт
Термометр електронний - 1шт
Піддон - 1шт
Гачки - 5шт
Шланг ПВХ - 3м
Тріска - 400г
Відео огляд
Коптильні на відео більш раннього виробництва до модернізації. На ньому встановлено ще механічний термометр, верхня решітка займала частину корисного простору на нижньому ярусі. Після цього ці недоліки були усунені.
- Виробники Коптілен:
- Bondareff
- Smoke House
- Smokki House
- Коптілов
Характеристики коптильні | |
---|---|
Вид продуктів |
м'ясо сало птиця |
Гідрозатвор | |
Тип кришки | |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Термометр | З термометром |
Ширина внутрішньої камери | немає даних |
Довжина внутрішньої камери | немає даних |
Висота внутрішньої камери | немає даних |
Разове завантаження | До 7 кг |
Кількість рівнів | 2 рівня |
Вага коптильні | немає даних |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Тип копчення | Гаряче |
Тип коптильні | Деревина |
Джерело диму | Тріска, тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Країна виробник | Україна |