Коптильня Hot Smoking: 420х340х270, кришка плоска, сталь 2 мм

(01001003)
Коптильня Hot Smoking: 420х340х270, кришка плоска, сталь 2 мм
Наявність: На складі
Доставимо за 2-5 днів
Hot Smoking Виробник: Hot Smoking
Доставка "Новою поштою"
Перевезення по всій Україні
Накладений платіж

Ви платите за замовлення після доставки його в відділення

710грн.

Ви міський житель і любите час від часу побалувати сім'ю копченостями, а не тільки шашликом? Тоді ця коптильня саме для вас. Почнемо з її розмірів. Як то кажуть, не велика і не маленька. Відразу після придбання виникає питання де її зберігати, в живу коптильня виглядає досить об'ємно. Тут варіантів не так вже й багато. Це балкон, комора або гараж. У деяких всі ці місця або невинно доглянуті без усього зайвого, або навпаки - захаращене до максимуму. Компактний розмір тільки вам на руку, та й дружина не буде лаятися. При цьому, все що захочете приготувати, з легкістю в ній поміститься. Як показує досвід, найчастіше закладається 2-3 кг м'яса або риби за один раз. По-перше, ціна на сире м'ясо тільки зростає, а по-друге, навіщо зберігати підлогу холодильника вже подзаветренних копченостей, якщо завжди можна приготувати свіжі. Часу знадобиться пару годин. Деякий час займе дійти до місця, потім розвести багаття, дати утворитися вугіллю, зробити закладку, почекати 30-60 хвилин. Навіщо вугілля заперечите. Багато починаючі Коптильник намагаються якомога сильніше розвести жар. Цим тільки все зіпсуєте. Спочатку можна так зробити, прогріти таким чином коптильню, але з появою диму від тирси, треба відразу ж прибрати зайві поліна, а потім тільки підкидати з палець завтовшки. Тріска повинна ледь жевріти тривалий час. Оптимальна температура всередині коптильні від 70 до 90 градусів. Фактично як на кухонній сковороді. Саме такий температурний режим збереже всі соки, не дасть утворитися гіркоти. Самих тирси багато насипати не потрібно. Для півгодинної закладки взяти жменю помещающейся в одній руці. Для години і більше - півтори таких жмені, але не більше двох. Велика концентрація диму дасть знову ж гірчинку. Не потрібно по всьому дну розподіляти тирса, краще зберіть якомога кучнее. Тонкий шар швидко сотлеет, дим вийде, що не просочивши м'ясо всередині.

Про переваги трикутної кришки писали в інших популярних коптильнях. Тут же виробник додав ще всередину кришки гачки. За них можна підвішувати довгасте м'ясо, сало. Це дозволить рівномірно його прожарювати з усіх боків, в той час як для м'яса на горизонтальному лотку жар тільки знизу, що може привести до утворення пересушеній скоринки.

Третя причина вибрати саме її полягає в металі товщиною в 2 мм. Крім міцності додаткова товщина має кращу теплоємністю. Тут можна привести аналогію з казаном. Висока температура не тільки знизу, але і навіть зверху зберігається.

До того ж вона може стати відмінним подарунком!


Комплектація:

Коптильня - 1шт

Решітка - 2 шт

Піддон - 1 шт

Кришка - 1 шт

Гачки - 3 шт

Характеристики коптильні
Країна виробник Україна
Тип коптильні Деревина
Тип копчення Гаряче
Разове завантаження До 4 кг
Кількість рівнів 2 рівня
Форма Прямокутна
Конструкція Цілісна
Матеріал Сталь
Товщина матеріалу 2 мм
Джерело тепла Відкритий вогонь
Джерело диму Тріска, тирса
Довжина внутрішньої камери 350 мм
Ширина внутрішньої камери 270 мм
Висота внутрішньої камери 270 мм

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари