Коптильня Smoke-House: 300x300x270, кришка домик, нерж 1.5 мм (Код: 1001025)
Перевезення по всій Україні
Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів
Особливість
Внутрішній борт гідрозатвора вище зовнішнього
Мінімальна кількість зварювання за рахунок згинів
Посилені ручки для зручного захоплення
Всі кромки заплющені для максимальної безпеки
Стелажна система завантаження продуктів
Збільшений борт піддону додав місце для жиру
Опис
Smoke House широко відомий виробник коптилень як холодного, так і гарячого копчення. Вони відрізняються своїм прагненням робити виключно якісну продукцію, на рівень вище аналогічних пропозицій. Їх можна віднести до більш преміального сегмента.
Лінійка коптилень з нержавіючої сталі представлені трьома розмірами: мала, середня і велика. У всіх товщина стінок коптильної камери 1.5 мм. Це золота середина між довговічністю і невеликою вагою. Їх можна використовувати на газовій, електричний і індукційної кухонній плиті, так і на вугіллі або багатті. Завдяки гідрозатворові, який заповнюється водою, дим буде виходити тільки через спеціальну трубочку на кришці. Таким чином вона підходить не тільки для копчення на вулиці, але і всередині приміщень. Кришка будиночком давно стала стандартом витіснивши плоскі. Похила поверхня не дає затримуватися конденсату, таким чином краплі з гіркотою не потраплять на продукцію.
У коптильнях Smoke House відрізняється підхід до обробки торців. Якщо інші шліфують, то тут їх вирішили загинати. Також під час складання намагаються використовувати по мінімум зварних з'єднань, які трохи псують зовнішній вигляд. Цікавим чином підійшли до ярусів, зробивши їх стелажного типу.
На окрему увагу заслуховують доступні аксесуари. Перш за все це сумка-чохол для зберігання і транспортування в ній коптильні. Вони захищає метал від подряпин, а також не буде бруднити кіптявою речі, якщо використовувалася на вогні. Підставка в розібраному вигляді займає мало місця. При цьому на ній можна готувати навіть шашлики на шампурах. Термометр знадобиться початківцям, коли ще немає досвіду якої інтенсивності повинен бути жар під днищем.
Компактна коптильня з нержавіючої сталі підійде для міських жителів і тим, хто не особливо часто збирається займатися копчення. Так само її перевага розміру дозволяє брати з собою на природу. Вона не займе багато місця в автомобільному багажнику. Відразу після улову рибу можна приготувати за півгодини і привезти додому готовий продукт.
У коптильні знаходяться два яруси. Це дозволить зробити завантаження до 4-5 кг м'яса. Єдине її обмеження по довжині. Тому вона більше підходить для приготування птиці, тваринного м'яса, сала і т.д.
Виробник дає гарантію на всю продукцію протягом 1 року.
Плюси і мінуси коптильні Smoke House
Ретельний підхід до виготовлення коптилень і їх зовнішнього вигляда
Продумано нюанси, такі як місткість жироприймача або різна висота стінок гідрозатвора
Цікавий набір подарунків, який ви отримаєте після придбання
Наявність в кришці системи підвісного копчення з гачками
Великий вибір супутніх товарів
Безкомпромісний варіант в якості подарунка
Термометр на 350 градусів дає скоріше загальне уявлення про температуру
У деяких випадках решітки на стелажі можуть виявитися не такими зручними при викладенні
Висока вартість порівняно з іншими пропозиціями
Комплектація
Гачки для підвішування 6 шт
Набір тріски для копчення продуктів
Шланг для відводу диму
Книга рецептів по гарячого копчення
Шпагат для обв'язки продуктів
Відео огляд
На відео представлені коптильні відразу в трьох можливих розмірах і максимальній комплектації. Вони доступні при замовленні як додаткові аксесуари.
- Виробники Коптілен:
- Bondareff
- Smoke House
- Smokki House
- Коптілов
Характеристики коптильні | |
---|---|
Вид продуктів |
м'ясо сало птиця |
Гідрозатвор | |
Тип кришки | |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Ширина внутрішньої камери | 250 мм |
Довжина внутрішньої камери | 250 мм |
Висота внутрішньої камери | 220 мм |
Разове завантаження | До 4 кг |
Кількість рівнів | 2 рівня |
Вага коптильні | 7 кг |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Форма | Квадратна |
Конструкція | Цілісна |
Джерело диму | Тріска, тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |