Коптильня Smoke-House: 400х300х320, з термометром, домик, сталь 1.5 мм (Код: 1001064)

Коптильня Smoke-House: 400х300х320, з термометром, домик, сталь 1.5 мм
Наявність: Нет в наличии
Товар розпроданий
Smoke House Виробник: Smoke House
Товари від офіційного виробника або постачальника в Україні
Доставка "Новою поштою"

Перевезення по всій Україні

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Обмін/повернення замовлення протягом 14 днів


2 049 грн

Особливість

Захисне покриття від корозії витримує 600 градусів

Торцеві краї оброблені і не мають гострих задирок

Великий комплект подарунків для початку копчення

Мінімізація зварних швів за рахунок згинів

Стелажна система завантаження продуктів

Збільшений борт піддону додав місце для жиру


Опис

Коптильні зі звичайної стали вимагають більш делікатного догляду. Це пов'язано з появою іржі. Якщо ви збираєтеся користуватися нею постійно на вулиці, то швидше за-все для вас це не буде проблемою. А ось тим, хто буде коптити в приміщення - після кожного використання бажано її помити і дати просохнути. Тільки після цього можна буде зібрати для зберігання.

Звичайний чорний метал добрий варіант для тих, хто тільки хоче спробувати перший раз зайнятися копченням, планує їм займатися нечасто, не готовий переплачувати за нержавійку в три рази або зовнішній вигляд не має значення.

Коптильні Smokе House відрізняє інший підхід в обробці гострих кромок. Зазвичай їх зачищають, щоб не було задирок. У дешевших моделях цьому приділяється мало уваги і при неакуратному поводженні можна навіть порізатися. Тут же виробник в цьому місці вирішив робити загин. Тоді все торці виходять закругленими.

Конструкція ярусу також відрізняється для більшої зручності. За один раз опускаються і піднімаються решітки з закладеними продуктами разом з жироприймачем. Більш докладно про це можна дізнатися з відео. Ви можете використовувати одночасно як два яруси, так і один, якщо плануєте коптити наприклад курку.

Існує лінійка коптилень гарячого копчення зі спеціальним жаростійким покриттям зовні. Ця фарба вбереже метал від появи корозії і зробить її більш естетично привабливою.

При копченні важливо дотримуватися температурного режиму. Початківцям краще орієнтуватися за показаннями термометра і не допускати всередині камери нагрівання більше 100 градусів. Є можливість вибрати комплектацію з встановленим термометром і без нього.

Все коптильні цього виробника мають набір аксесуарів. Свою покупку ви можете доповнити сумкою, яка буде захищати речі навколо від кіптяви. Використовувати її разом з невеликим розбірним мангалом, в який закладають вугілля в якості джерела жара. Є підставка під багаття.

Коптильні гарячого копчення Smokе House є хорошим подарунком дорогій для вас людині, так і для себе. Якість вироби на високому рівні.


Комплектація

Гачки для підвішування 6 шт

Набір тріски для копчення продуктів

Шланг для відводу диму

Книга рецептів по гарячого копчення

Шпагат для обв'язки продуктів


Відео огляд

На відео представлені коптильні відразу в трьох можливих розмірах і максимальній комплектації. Вони доступні при замовленні як додаткові аксесуари.

Характеристики коптильні
Вид продуктів Для риби, м'яса, птиці, сала
Гідрозатвор З гідрозатвором
Копчення Домашня
Тип кришки Будиночком
Товщина матеріалу 1.5 мм
Ширина коптильні 400 мм
Довжина коптильні 300 мм
Висота коптильні 320 мм
Термометр З термометром
Ширина внутрішньої камери 350 мм
Довжина внутрішньої камери 250 мм
Висота внутрішньої камери 270 мм
Разове завантаження До 4 кг
Кількість рівнів 2 рівня
Вага коптильні 10 кг
Матеріал Сталь
Форма Прямокутна
Конструкція Цілісна
Тип копчення Гаряче
Тип коптильні Деревина
Джерело диму Тріска, тирса
Джерело тепла Відкритий вогонь, електроплита
Країна виробник Україна

Написати відгук

Разом з цим товаром цікавляться