Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм

(01001020)
Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
Наявність: На складі
Доставимо за 2-5 днів
Smoke House Виробник: Smoke House
Доставка "Новою поштою"
Перевезення по всій Україні
Накладений платіж

Ви платите за замовлення після доставки його в відділення

1969грн.

Якщо ви боїтеся готувати перший раз в коптильні, то візьміть її з термометром. Він допомагає візуально оцінювати кількість жари. Нормальним вважається підтримання температури від 80 до 120 градусів. У разі великого полум'я тріска всередині почне горіти, виділяючи при цьому вже не дим, а кіптява. Він проникне в волокна, і ви не зможете вивести з м'яса гіркоту.

Дуже часто коптильні з гідрозатвором беруть для приготування риби. Це може бути спіймана річкова, так і морська. Для великих екземплярів важливий внутрішній розмір конструкцii. Можна обрізати голову і хвіст, але вона втратить свій вигляд. Так само не можна, щоб вона торкалась стінок. У цих місцях вона почне сильно пригорати.

Піддон хоч і зроблений з нержавійки, але ми рекомендуємо зверху нього класти харчову фольгу. Жир при великій температурі прикипає, і від неї стає важко позбутися. А так, велика частина рідини накопичується на фользі. Викинувши її після готування вам буде набагато легше сполоснути внутрішні частини і зберегти приємний зовнішній вигляд.

Характеристики коптильні
Термометр Є
Країна виробник Україна
Тип коптильні Деревина
Тип копчення Гаряче
Разове завантаження До 5 кг
Кількість рівнів 2 рівня
Форма Прямокутна
Конструкція Цілісна
Матеріал Нержавіюча сталь
Товщина матеріалу 1.5 мм
Джерело тепла Відкритий вогонь
Джерело диму Тріска, тирса
Вага коптильні 14 кг
Довжина внутрішньої камери 470 мм
Ширина внутрішньої камери 250 мм
Висота внутрішньої камери 250 мм

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари